Тістоподілювачі Werner & Pfleiderer

Тістоподілювачі  фірми Werner & Pfleiderer підходять як для класичних видів тіста так і для інших видів широкого спектру типів: в чисто з пшениці, пшениці / житнього, фірмового тіста ( для піци) і м’якого тіста (для багет).

Характеристики:

  •      міцна конструкція машини;
  •      тривалий термін служби за рахунок зносостійких   матеріалів;
  •      знижена потужність споживання машини;
  •      висока точність дозування тіста;
  •      всі деталі машини виготовленні з особливою точністю;
  •      самоочисний ніж;
  •      легкий в обслуговуванні та чищенні.

Характеристики

Устаткування:

  •      1- камерна машина (модель V300)
  •      блок-вузол автоматичного змащення та фіксуючі дозуючі клапани;
  •      ремінь, прямий — 1435 мм;
  •      бункер 95 л з нержавіючої сталі, h = 1715 мм, з кільцем для безпечного обслуговування;
  •      функції: вкл. / викл. / аварійна зупинка;
  •      головний поршень, вимірювальна камера і бункер: зносостійкий хромо-нікелевий сплав;
  •      бронзова колба;
  •      загартовані сталеві леза;
  •      корпус — нержавіюча сталь, з присутнім на ньому захисним вимикачем;
  •      рама: нержавіюча сталь, нікельована;
  •      колінчастий вал і шатуни: чавун, нікельований;
  •      позиціювання при зупинці.

Опції (модель V300):

  •      гібридний поршень для зниження споживаною потужності;
  •      ремінь, прямий — 1885 мм, 2185 мм;
  •      пневматичні випускні заслінки.

Варіанти виконання (модель V300):

  •      бункер: 150 л, 180 л;
  •      бункер з тефлоновим покриттям для конусних бункерів 95 л та 150 л;
  •      змазування бункера;
  •      лічильник з попередньою установкою;
  •      регулювання частоти зі змінюванням швидкості;
  •      ремінь, прямий 1685 мм (тільки для V300), 1885 мм, 2185 мм;
  •      механічний розтрушувач борошна;
  •      збільшення машини: близько 100 мм.

Продуктивність — 637 — 1456 шт./год