Печі подові

Печі подові

Для підвищення продуктивності застосовуються подові печі, які використовується для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів. Відмінною рисою таких печей є наявність палуб або подів, у верхній і нижній частині яких встановлені нагрівальні елементи, саме вони забезпечують необхідну температуру. Даний вид хлібопекарського обладнання є професійним і може застосовуватися на хлібобулочних і кондитерських виробництвах. Подові печі використовуються для випічки хліба і піци, а також інших виробів найвищої якості.
Купити подові печі за вигідною ціною в Україні ви можете в нашому інтернет-магазині. Їх відмінна якість і висока продуктивність виправдають всі ваші очікування.

Основні характеристики подових печей

• Рівномірний розподіл температури під час випікання по всій площі пода (окремої камери).
• Турбо вентилятор забезпечує конвекцію тепла на початку або в кінці випічки для більш інтенсивного теплообміну (дана функція актуальна для хліба з високим вмістом житнього або формового хліба), таким чином досягається глибокий рум’янець «ефект високої температури».
• Максимальна поверхня для випічки з мінімальними витратами простору в приміщенні (14,63 м² поверхні листів відповідає 3м² житлової площі).
• Ширина палуби доступні: 1600 мм, 2400 мм і 2000 мм.
• Доступні печі з місткістю від 3 до 7 палуб.

Класифікація подових печей

Подові печі можна класифікувати за типом живлення:
• піч подова електрична
Даний варіант печі менш вигідний з економічної точки зору, але більш надійний і безпечний.
• піч подова газова
Характеризується високою універсальністю і продуктивністю. Однак слід враховувати, що не всі газові подові печі зарубіжних виробників пристосовані до особливостей газопостачання в нашій країні.

Види подів для подових печей

Існують різновиди печей в залежності від того, з якого матеріалу виготовлений під:
• керамічний
Перевагами керамічних подів є можливість випікати безпосередньо на його поверхні. Така перевага особливо корисна, коли випікаються великі і складні форми, для яких проблематично підібрати відповідний лист.
• металевий
У разі використання металевого пода необхідно використовувати спеціальні форми. Але при цьому металевий під набагато міцніший, довговічніший і економічніший керамічного (за рахунок більш швидкого прогрівання листа металу).

Переваги подових печей

• Незначна загальна висота печі досягається за рахунок компактної конструкції теплових масляних нагрівальних плит
• 1 димохід і пальник забезпечують роботу декількох печей
• Мінімальний викид вихлопних газів
• Високий ККД
• Висока якість одержуваної продукції

Для налаштування і регулювання температури в печі з глибокої робочої камерою використовують механічні та автоматичні посадчики, а також панель управління. Вона буває електромеханічної (має вид поворотних перемикачів, менш чутлива до вологості і перепадів напруги) або електронною (більш зручна, точна і сучасна). Корпус з лицьового боку печі виготовляється з високоякісної нержавіючої сталі, це забезпечує надійність і довговічність.
Купити подові печі за прийнятною вартістю можна на нашому сайті. Ми гарантуємо якість і надійність нашої продукції. Все обладнання має сертифікати якості і гарантію від виробника.
Зателефонуйте нам і ми дамо відповіді на всі Ваші питання, а наші менеджери допоможуть підібрати необхідну для Вас продукцію.