Просіювачі борошна

Борошнопросіювач –  машина, з якої все починається

Якісна мука – основа будь-якого виробу з тіста. З метою поліпшення якості борошна використовують спеціалізоване обладнання – просіювачі для борошна. Така установка є однією з основних складових кондитерських цехів, кухонь підприємств громадського харчування. Завдяки борошнопросіювачу, ви зможете значно підвищити продуктивність і якість виготовлення кондитерських та хлібобулочних виробів у своїй міні-пекарні, кафе або кондитерському цеху.
Борошнопросіювачі можуть мати вигляд металевого бункера або ж вібраційного столу, всередину якого періодично надходять порції борошна. Таким конструкціям можуть бути притаманні вбудовані системи просіювання, збагачення киснем, очищення від різних домішок і металів.
Продукт просіювання ділиться на дві фракції: прохід (розміри частинок якого менше отворів сита –очищений продукт) і не просіяне борошно або іншими словами схід (у цій фракції залишаються всі частинки, які не пройшли, тобто вони крупніше отворів сита і тому залишилися його на поверхні). Крім додаткового очищення Ви отримуєте більший вихід борошна вищого якості.
Купити борошнопросіювач за вигідними цінами для кафе або міні пекарні Ви можете в нашому інтернет-магазині.

Основні функції просіювачів для борошна

• використовуються в якості машини, яка забезпечує максимальний відбір борошна з висівок;
• відокремлює пухкі оболонки, які утворюються під час зволоження зерен пшениці, безпосередньо перед самим помелом (таким чином підвищується білизна борошна);
• при використанні даної установки додатково знижується вологість сировини, що істотно впливає на його якість;
• проводить аерацію (кисневе збагачення) борошна, що в свою чергу підвищує хлібопекарські якості;
• полегшує шліфування гранул крупчатки (дана функція дуже корисна при виробництві макаронних виробів).

Класифікація борошнопросіювачів

За принципом дії:
• вібраційний просіювач борошна
Принципом дії борошнопросіювача вібраційного типу служить вібрація сита, через яке порційно пропускається борошно. Основна робоча поверхня – сита, їх вибір залежить від особливостей рецептури і бажаного ефекту.
• відцентровий просіювач борошна
Принцип дії борошнопросіювача  відцентрового типу заснований на поділі фракцій речовини під дією відцентрової сили.
За тривалістю роботи мукопросіювачі бувають безперервної та періодичної дії.
Ми пропонуємо вам купити вібраційний борошнопросіювач періодичного принципу дії, який успішно використовується на різних малих і середніх виробництвах. Продуктивність просіювачів варіюється, але необхідно враховувати, що дана установка є засобом механізації і в будь-якому випадку має досить високу продуктивність.

Переваги борошнопросіювача

• зменшення площі, яку займає поверхню сита;
• за один прохід досягається максимальна ефективність просіювання;
• підходить для різних типів продуктів;
• доступне і оперативне переналаштування на різні види сипучих речовин.
Можливі додаткові функції:
• автоматизація подачі борошна;
• магнітний уловлювач металевих частинок.
Просіювачі для борошна, які представлені на нашому сайті сертифіковані, виготовлені із сучасних і міцних матеріалів. Кухарі та кондитери всього світу підтвердять, що саме ретельно підготовлене, якісне борошно забезпечує чудовий результат – смачну і апетитну випічку.
Купити просіювачі для борошна за цінами, які Вас порадують, можете у нас на сайті. Надійність і якість гарантовані.
Щоб дізнатися скільки коштує борошнопросіювач, зателефонуйте нам, і ми допоможемо підібрати оптимальне для вас обладнання та дамо відповіді на всі Ваші питання.