Головна / Хлібопекарське та кондитерське обладнання

Хлібопекарське та кондитерське обладнання

Продаж хлібопекарського обладнання

Якщо Ви являєтесь власником пекарні або кондитерської, то, як ніхто інший знаєте, що випічка виробів не простий технологічний процес, а мистецтво, яке вимагає багато сил і ресурсів. Хлібопекарські машини використовуються на виробництві для економії місця, робочої сили, збільшення кількості виробів і поліпшення їх якості. Устаткування для кондитерського і хлібопекарського виробництва дозволяє спростити процес приготування сировини для виробів, перемішування тіста, формування заготовок, потокового виробництва, надає привабливий зовнішній вигляд виробу. На сьогоднішній день є величезний вибір виробників, постачальників і моделей різних видів і форм обладнання для кондитерського цеху.
На нашому сайті ви можете купити високоякісне хлібопекарське і кондитерське обладнання та інвентар за привабливими цінами.

Класифікація обладнання для виробництва кондитерських і борошняних виробів

Кондитерське обладнання можна розділити за характером впливу на продукт: машини та апарати.
Залежно від специфіки робочого циклу машини і апарати поділяються на обладнання періодичної і безперервної дії.
За рівнем механізації і автоматизації хлібопекарські машини діляться на: неавтоматичні, напівавтоматичні та автоматичні
До обладнання для виробництва кондитерських виробів відносять машини, апарати і установки, в яких сировина або напівфабрикати піддаються механічному, тепловому, біохімічному або мікробіологічному впливу, а також машини, які дозують компоненти і упаковують готову продукцію.
Якщо в основу класифікації покласти стадії процесу і функціональне призначення то можна виділити наступні групи обладнання:
1. Для зберігання і підготовки сировини до виробництва.
2. Для дозування і регулювання швидкості подачі компонентів.
3. Для приготування тістових напівфабрикатів.
4. Для бродіння тістових напівфабрикатів.
5. Для поділу тісту.
6. Для формування заготовок.
7. Для розстановки і укладання заготовок.
8. Для випічки та сушки.
9. Обладнання для виконання заключних операцій (розрізання, упаковка, витримка, заморожування і ін.).

Переваги обладнання для виробництва кондитерських виробів

Економічність
За рахунок обладнання для кондитерських цехів економиться час, адже машини можуть проводити аналогічні процеси набагато швидше людей.
• Висока продуктивність
Продуктивність хлібопекарень і кондитерських, які використовують якісне обладнання набагато вищі за ті, які не користуються досягненнями техніки.
• Звільнення робочого простору
Компактні розміри конструкцій дозволяють розмістити на своєму виробництві необхідну кількість хлібопекарських машин і звільнити місце для персоналу або інших установок
При виборі обладнання для Вашого бізнесу одним із головних критеріїв є якість. Наша компанія займається продажем хлібопекарських машин в Україні, виготовлених з кращих матеріалів з використанням останніх технологій. Весь асортимент обладнання, представлений на нашому сайті, сертифікований і має попит у різного масштабу підприємств.
Купити кондитерське обладнання та інвентар за приємними цінами Ви можете в нашому інтернет-магазині. Зв’яжіться з нами і висококваліфіковані менеджери дадуть відповіді на всі питання, що Вас цікавлять, а також допоможуть вибрати обладнання, яке відповідає всім Вашим вимогам.