Піч термомасляна тунельна

Переваги та характеристики:
• Ніжний випік з більш високим часом витримки вологості для кращого випіку шкірки хліба завдяки термоногріву масла.
• Тунельні термомасляні печі мають як один так і декілька ярусів для випіку, з окремим регулюванням верхньої/нижньої межі температури та пару
• Кожен ярус може працювати як безпереривно так і з періодичною подачею
• Економія місця, завдяки багатоярусних печей
• Багато ярусів дозволяють одночасно пекти багато рядів продуктів в одній печі, що в свою чергу в декілька раз збільшує продуктивність
• Піч зазвичай подільється на різні зони випіку для забезпечення правильного технологічного випікання. В кожній з зон окремо регулюється температура та вологість
• Хороше ущільнення, низькі експлуатаційні витрати, вбудований насос магнітного типу для термомасляної системи
• В печах тунельного типу хліб може безпосередньо випікатися на металевих пластинах, на сітці з дроту, або на кам’яній поверхні.
• Основним параметром термомасляних печей є малі коливання температури, та швидкий час переналаштування температурних режимів
• Тунельні печі також зазвичай містять атоматичні чи напівавтоматичні системи для збору спечених продуктів