Універсальна установка для смаження у фритюрі (JUFEBA)

Чудова якість випічки завдяки особливому методу м’якого перевертання.

Типи:
•    Настільні моделі
•    Мобільні моделі
•    Моделі з шафою для вистоювання тістових заготовок
•    Моделі з шафою для вистоювання тістових заготовок і візком з листами

Типорозмір:
Установки з фритюрною ванною для 24, 36, 48 або 60 виробів смаження, а також компактні подвійні установки.

Устаткування:
Кожна машина виготовлена повністю з нержавіючої сталі і обладнана: відкидною кришкою для фритюрної ванни; пристроями для підняття, пepeвороту і опускання; за вибором праворуч або ліворуч монтованим пристроєм для забирання з деком; електронним регулятором температури. Додатково моделі з шафою для вистойки тістових заготовок забезпечені 10-ма деками, моделі з шафою для вистоювання тістових заготовок і візком з листами забезпечені висувним візком для вистоювання тістових заготовок.

Комплектуючі:
за додаткову плату:

Модуль для очищення фритюру з насосом і баком для жиру; пристрій для формування та порціонування тіста; гладка корзина занурення; підйомна рама; візок для вистою тістових заготовок, а також листи, покриті спеціальною повстяною підстилкою або за вибором, без неї.

Основні функції:
•    Вистоювання
Вистоювання тістових заготовок може відбуватися на деках, покритих спеціальною повстяною підстилкою або за вибором, без неї. Моделі з шафою для вистоювання тістових заготовок забезпечені ізольованою ємністю для вистоювання c сепаратним термостатом регулювання нагріву, паровою ванною і оптимізованою циркуляцією повітря
•    Викладення
Обережне викладання тістових заготовок відбувається завдяки позиціонуванню дека (форми, «протвеня») над фритюрною ванною і легкому натисненню механізму викладання. Для швидкого викладання рідкого тіста або сирних пончиків є можливість прикріпити на фритюрну ванну спеціальний пристрій для формування та порціонування тіста.
•    Смаження
Смаження можливе за вибором: з відкритою або закритою відкидною кришкою. Під час смаження температура фритюрної олії контролюється електронним регулятором, з точністю одного градуса Цельсія.
•    Перекидання
Всі вироби, які смажаться, перекидаються на інший бік одночасно, швидко і зручно, за допомогою використання переворотного важеля.
•    Забирання смажених виробів
Пepeворотний пристрій з виробами піднімається у верхнє положення, між ним і фритюрною ванною розташований пристрій для забирання. При легкому натисканні важеля смажені вироби обережно падають на пристрій для забирання, який потім пересувається назад.
•    Oбробка
Для подальшої обробки смажені вироби виймаються з пристрою для забирання і їм надається закінчений вигляд.
•    Фільтрація фритюру
У всіх мобільних установках є можливість інтегрувати модуль для швидкого очищення фритюру. Щоденне очищення фритюрної олії може значно збільшити час його використання. Це знижує витрати на фритюр і підвищує якість випечених виробів.

Технічні дані 24 штук 36 штук 48 штук 60 штук
Розмір дека 40 х 60 см 58 х 58 см 58 х 78 см 58 х 98 см
Продуктивність за годину* 240 штук 360 штук 480 штук 600 штук
Ширина в закритому положенні 1010 мм 1010 мм 1220 мм 1425 мм
Ширина в робочому положенні 1635 мм 1635 мм 2035 мм 2420 мм
Висота 1135 мм 1120 мм 1120 мм 1120 мм
Довжина 600 мм 820 мм 820 мм 820 мм
Електронагрівач фритюрної ванни 4,5 кВт 6,0 кВт 7,5 кВт 9,0 кВт
Загальне підключення 5,3 кВт 6,8 кВт 8,3 кВт 10,5 кВт

Робоча напруга 230/400 В
*при 6-хвилинному часі смаження
Можливі технічні зміни