Конічні заокруглювачі

Конусовидний округлювач може застосовуватись для будь-якого хліба від пшеничного до житнього. Завдяки індивідуальному підходу пристосовується до характерних особливостях тіста, яке Ви виробляєте. Ви можете регулювати швидкість конусу , а також потік повітря (холодне/гаряче). Також конус може бути змащуваний для уникнення прилипання. Система розбризкування жиру визначає кількість мастила для конусу. Таким чином некоректне округлення, прилипання та пошкодження тіста залишилося в минулому. На вимогу клієнта система змащування на систему посипання борошна. Конструкція округлювального каналу дозволяє округлення тіста з діапазоном ваги від 50 до 2000 грам, це не потребує регуляції каналів. Канал та округлювальний конус вкриті тефлоном.