Печі подові

Характеристики

  • Будь яка температура випікання в будь-якому місці на поді (окремій камері)
  • Турбо вентилятор додає конвекції тепла на початку або в кінці випіку для більш інтенсивного теплообміну (вимога для хліба з високим вмістом житнього або формового хліба), глибокого рум’янцю «ефект високої температури»
  • Більш випічки поверхню з меншою кількістю простору статі — в залежності від # палуб, до 48 квадратних футів поверхні деко 3 кв.м житлової площі
  • Ширина палуби доступні: 1,600mm, 2,400mm і 2000 мм
  • Від 3 до 7 палуб доступно
  • Taller випікати камера (від 160мм до 200мм), незначні загальна висота печі завдяки компактній конструкції теплових масляних нагрівальних плит
  • Тільки 1 димоходу і пальника потрібно для декількох печей
  • Низькі втрати вихлопних газів
  • Система котла Високий ККД
  • Ущільнювальні і низький рядний обслуговування магнітного насоса

ОПЦІЇ ТА АКСЕСУАРИ:

  • Витягніть палуби — консольна конструкція легко висувна навіть при великих навантаженнях
  • автоматичний завантажувач
  • чистка Палуба з пиловидалення пристроєм
  • пробна палата